Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes

Profi Autós és Motoros Iskola: Debrecen belvárosában és Létavértesen kedvezményes kresz tanfolyam, kis csoportos oktatás, ahol minden tanulóval tudunk külön foglalkozni plusz költségek nélkül!

 

 

      Üdvözlök Mindenkit!

    Kis létszámú tanfolyamainkon családias hangulatban zajlanak az oktatások. Így sokkal eredményesebb és nem utolsó szempont, hogy hangulatosabb a tanfolyam.

   Kertész József vagyok, a Profi Autós és Motoros Iskola tulajdonosa, iskolavezetője és egyik oktatója. Első jogosítványomat 1983-ban szereztem, és ez alatt az idő alatt még nem okoztam balesetet. Ezt a járművezetési tapasztalatot szeretném átadni a tanulóknak is.

  Járművezető képzéssel 2004 óta foglalkozom. Úgy érzem ez idő alatt megtanultam ennek a hivatásnak minden fortélyát, amit arra tudok fordítani, hogy minél magasabb szinten képezzem ki tanulóimat. Természetesen ezt nem csak a vizsgákra értem, - hiszen az csak a kezdet  - hanem az utakon történő boldogulásra is, hogy midenki balesetek nélkül ússza meg ezt a rohanó világot. Próbálom javítani a közlekedési morált nyugodt oktatásommal. Remélem, hogy így a tanulók is nyugodt, higgadt, megfontolt vezetők lesznek.

  2009-ben szereztem meg a iskolavezetői képesítést. Ezt követően indítottam be az autósiskolát, ahol végre olyan színvonalon oktathatom a vezetést, ahogyan azt szeretném az utakon visszakapni a vezetőktől.

   Ez a 15 év viszont még nem tett fásulttá, így úgy érzem, hogy a tanulókat magas szintű tudás birtokába juttathatjuk egyre bővülő fiatalos csapatunkkal, ha azt ők is akarják.

  Iskolánk "B" kategóriás autóvezetői- és "A1", valamint "A" motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzéssel és teljeskörű ügyintézéssel foglalkozik.

  Teljeskörű ügyintézést igérünk, amit  teljesítünk is. Így az elméleti és gyakorlati tanfolyam mellett az elsősegély tanfolyamot is iskolánkban  tartjuk. Ezen kívül az orvosi  egészségügyi alkalmassági vizsgálatot is helyben elvégeztetjük,  ha erre igény van. Természetesen az orvos az előírt díjon felül külön díjat ezért nem számol fel.

  Ha kérik, a vizsgadíjak befizetését is elvégezzük.

  Aki rendelkezik jogosítvánnyal, de már régen vezetett, vagy úgy érzi, hogy nem biztos magában vezetés közben,  számára is tartunk oktatást, akár elméleti, akár gyakorlati téren.

  Remélem minél előbb találkozunk Önnel/ Veled is valamelyik tanfolyamon.

 

        Üdvözlettel:  

                 Kertész József iskolavezető

 

 

 


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 16
Heti: 54
Havi: 284
Össz.: 88 036

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes - © 2008 - 2019 - profiautosiskola.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »