Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes

Profi Autós és Motoros Iskola: Debrecen belvárosában és Létavértesen kedvezményes kresz tanfolyam, kis csoportos oktatás, ahol minden tanulóval tudunk külön foglalkozni plusz költségek nélkül!

Elsősegély tanfolyam:

     Elsősegély tanfolyamot elsősorban tanulóink részére szervezünk. 

     Ha valaki nem vett részt gépjárművezetőképző tanfolyamunkon, őt sem zárjuk ki az elsősegély tanfolyamon való részvételből. Neki a tanfolyam díja 6.000 ft.

     Oktatónk több mint két évtizede az egészségügyben dolgozó diplomás szakember. Ez garancia arra, hogy az oktatás is színvonalas lesz.

     A tanfolyam során elméleti és gyakorlati képzésre is sor kerül. Az elméleti képzésen a különböző sérülések felismerésével, ezek kezelésével, a sérültek ellátásának különböző lehetőségeit tanúlják meg. Ezeken kívül a vizsga során húzható tételekkel is megismerkednek, és a felmerülő kérdéseket megbeszéljük.

     A gyakorlati részben azokat a szituációkat vesszük át, melyekkel bármikor találkozhatunk gépjárművezetés során, vagy az élet bármely területén.

     Iskolánk tulajdonában lévő oktatási makett segítségével gyakoroljuk a lélegeztetést, szívmasszázst (szívkompressziót), és a tanulók egymáson a stabil oldalfektetést. A különböző sebkötöző, sebkezelő anyagok és segédeszközök bemutatásával és alkalmazási területük megbeszélésével ezek alkalmazása is természetesé válik.

     Vizsga előtt, - ha igénylik a tanulók - telefonos, vagy személyes egyeztetés után arra is van mód, hogy gyakoroljanak a lélegeztető maketten, a "babán". Természetesen a tanfolyamon részt vett tanulók ezt díjmentesen tehetik meg. Aki nem hozzánk járt tanfolyamra, annak is van módja ezt gyakorolni 2000 Ft/óradíj ellenében.

    Az elsősegélynyújtó vizsga

Az alapfokú elsősegély-nyújtási ismeretek elsajátítását a Magyar Vöröskereszt igazolja. A debreceni vizsgaközpont címe: 4025 Debrecen Hatvan u. 37. Telefon: 52/316-330; 316-679, ill. a berettyóújfalui vizsgaközpont: 4100 Berettyóújfalu Kossuth u. 6.  Telefon: 54/402-078. Nem kell vizsgázni elsősegély nyújtási ismeretekből, ha a jelentkező l984-ben vagy azt követően szerzett vezetői engedélyt, vagy "M" /Sm/ nemzeti kategóriára igazolhatóan levizsgázott. További mentességet a 39/99-es KFF szabályzat részletezi.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 16
Heti: 55
Havi: 285
Össz.: 88 037

Látogatottság növelés
Oldal: Elsősegély tanfolyam
Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes - © 2008 - 2019 - profiautosiskola.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »