Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes

Profi Autós és Motoros Iskola: Debrecen belvárosában és Létavértesen kedvezményes kresz tanfolyam, kis csoportos oktatás, ahol minden tanulóval tudunk külön foglalkozni plusz költségek nélkül!

Hol található az iskola?

  Debrecen belvárosában a Domokos Lajos utcán ( a Böszörményi út eleje: a Shell benzinkút mellett ) található. Nagyon jól megközelíthető. Ezen kívül Létavértesen is indul folyamatosan tanfolyam, ahol a környező település lakóit is szívesen várjuk.

Megfelel-e a tanfolyam időpontja az időbeosztásomhoz?

    A tanfolyam kezdését és a foglalkozások idejét, sőt a foglalkozások gyakoriságát is a tanulók határozhatják meg. Általában heti 2 elméleti foglakozást tartunk, így kb. 4 hét alatt ér véget a tanfolyam.  Ezek a tanfolyamok az ideálisak, mert így van idő a foglalkozások között tanulni, felkészülni a sikeres vizsgára. Természetesen van lehetőség gyorsabban elvégezni a tanfolyamot, akár 1 hét alatt is.

     Sőt, otthon is végezheti a tanfolyamot: ki sem kell mozdulnia otthonából. Vagy akár munkahelyén, munkába menet, vagy bárhol csinálhatja: ONLINE KRESZ TANFOLYAM!

Hány tanulóval indul el a tanfolyam?

   Mivel az iskolának a szlogenje: " A név kötelez - Profi Autós és Motoros Iskola ", amit be is tartunk, így kis csoportos tanfolyamokat is szervezünk.  Itt családias hangulatban, és - ami még fontosabb - úgy folyik az oktatás, hogy mindenkivel tudunk foglalkozni. Ez a leghatékonyabb oktatás: személyesen tudjuk megbeszélni a kérdéseket, ha valaki nem ért valamit.

Sikertelen kreszvizsga esetén bevonják-e a meglévő jogosítványomat?

  Már régóta nincs ilyen. Tehát attól nem kell félni, hogy jogsi nélkül marad. Természetesen az a jó, ha minél előbb megszerzi a következő kategóriát, mivel minden pótvizsga súlyos forintokba kerül.

Mennyi időm van, hogy minden vizsgát megszerezzek?

  A megkezdett elméleti tanfolyamtól számított 9 hónapon belül vizsgázni kell 1x, és 1 éven belül sikeres kresz vizsgát kell tenni. A sikeres kresz vizsgától számított 2 éven belül pedig sikeresen le kell vizsgázni forgalomból.

Mi a pótóra?

   Az alapórákon felüli óra. B kategóriánál pl. a 30. óra utáni órák. Mi úgy próbáljuk meg levizsgáztatni a tanulókat, hogy a 30 óra alatt sajátítsa el azokat az ismereteket, amelyekkel sikeres lesz a vizsga. Természetesen ez nem mindig sikerül, hiszen ezt a kötelező 30 órát nagyon régen állapították meg, amikor még tized annyi autó sem rohangált az utakon, mint most. Így néha tényleg érdemes venni néhány pótórát, mert a vizsga nagyon sokba kerül( vizsgadíj: 11.000 ft + pályahasználati díj: 3.000 ft + 1 óra 4.500 ft). Tudjuk, hogy mostanában örül az ember, ha a jogosítványra valót sikerül összeszedni, nem pedig még 10-20 pótórára valót, de azt se feledjük, hogy a jogosítvány egy életre szól, és szeretné mindenki, ha az az élet hosszú lenne...                                                                                           

  Sajnos sok autósiskola abből él, hogy nagyon olcsón - akár bekerülési ár alatt - hirdeti a tanfolyamokat, és a drágán vetetett pótórákon hozzák be a kiesett összeget. Olyan is van, ahol azzal kezdik, hogy a nőknek venni kell min. 10 pótórát. Ez az iskolát is, oktatót is minősíti. Mivel a vezetési óra 50 perc VEZETÉS-ből és 10 perc pihenőből áll, ezért mi ezt be is tartjuk. Nem pedig 20 perc vezetés, 30 perc hibák megbeszélése és 10 perc pihenő.

Hogyan tudok beiratkozni?

   A legegyszerűbb, ha felhív a 06-30/9-855-935-ös telefonszámon, és ha kell elmegyek Önhöz.                                                                                       A másik megoldás, hogy megbeszéljük, mikor lesz a következő tanfolyam indítás, és ott találkozunk, de akár e-mailben is jelentkezhet: profiautosiskola@citromail.hu

Iskolát szeretnék váltani, mi a teendő?

   Ilyenkor nem kell mást tenni, csak az iskolától kérni 3 példányban a kitöltött "Képzési igazolás"-t (melyből a tanuló 2 példányt kap meg), és azt vinni az új iskolához. Ezt az iskola köteles 3 munkanapon belül kiadni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 16
Heti: 46
Havi: 276
Össz.: 88 028

Látogatottság növelés
Oldal: Gyakori kérdések
Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes - © 2008 - 2019 - profiautosiskola.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »