Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes

Profi Autós és Motoros Iskola: Debrecen belvárosában és Létavértesen kedvezményes kresz tanfolyam, kis csoportos oktatás, ahol minden tanulóval tudunk külön foglalkozni plusz költségek nélkül!

 

Mit értek ez alatt?

 

  Néhány mondatban kifejtem. Biztosan nem fog tetszeni néhány kollégának, iskolának, de aki ezt magára veszi, vagy magára ismer, az elgondolkodhat a tisztesség fogalmán. Mégis leírom, mert szeretném, hogy a tanulók is tisztában legyenek azzal, hogy sajnos itt is vannak átverések.

   Valószínű feltünt mindenkinek, hogy - a gazdasági válságra, és ki tudja még mire hivatkozva - az autósiskolák csökkentik és csökkentik, és csökkentik áraikat. Már ott tartanak néhányan, hogy lassan ők fizetnek a tanulónak, hogy menjen hozzájuk tanulni, de legalábbis ők fizetik ki a különböző költségeket a tanulók helyett.

  Ez szép is addig, amíg nincs "kisbetűs" rész, nincs véletlenül el nem mondott részlet, ami "esetleg" megnöveli a költségeket.

  Mindenki tudja, hogy legtöbbször a hirdetésekben csak a nagybetűs részt nézzük, és az árakat. Viszont érdemes ezeknek utána számolni, érdeklődni. A legjobb és legbiztonságosabb az, ha találunk olyan embereket, akik ott tanultak. Tőlük tudunk hiteles információkat begyűjteni.

  Visszatérve az alacsony árakhoz. Több emberrel beszéltem, aki elmondta, hogy a végén kétszer annyiba került a jogosítvány, mint ahogy meg lett hirdetve.

     Egyik-másik áron - amit hirdetnek -, nem is lehet 1 órán át üzemeletni az autót, nem beszélve a járulékos költségekről, az autósiskola fenntartási költségeiről, bérleti díjáról, kiadásairól, az oktatók, ügyintézők fizetéséről, az autók fenntartásáról, javításáról, biztosításáról, adókról... stb.

    Arról nem is beszélve, hogy általában ezeket az alacsony vezetési óradíjakat még nem is teljes mértékben kapják meg az oktatók, hanem még abból is vesz le az iskola. Így el lehet képzelni, hogy hány forintból kell kihozni az 1 órás vezetést az oktatónak.

  Hogyan lehetséges ez, hogy mégis ilyen árakat használnak néhányan? Sajnos egyszerű a dolog: kevesebbet menjen az autó, de mégis teljen az idő. Vagyis az előírt 50 perces vezetési órából vezettetnek 25-30 percet, a többit pedig beszélgetéssel töltik el. Persze azért, hogy ne legyen feltűnő a vezetésről kell beszélni. Ha valamit rosszul csinált a tanuló, akkor álljunk meg, és elemezzük ezt ki. (természetesen ezt tényleg meg kell beszélni, csak nem fél órán keresztül.) Így telik az idő, de ez több okból is "jó":

- egyik: nem fogy az üzemanyag,

- másik, hogy ha letelt a kötelező óraszám, a tanuló pedig esetleg egy "házivizsga" alkalmával látja, hogy még pl. megfordulni sem tud. Így ő is "beismeri", hogy  nem érett a vizsgára, és még hálás is lesz az oktatónak, hogy a drága idejéből tud szakítani 20-25 órát a képzésre.

- harmadik ok pedig sokszor az, hogy a pótórát drágábban adják, mint az alapórát ( a "sok" munkaóra közé valahogy még be kell szorítani azokat a pótórákat).

   Mielőtt választunk iskolát, ezt gondoljuk át, és ha lehet járjunk utána!

   A Profi Autós és Motoros Iskola próbálja úgy oktatni a tanulókat, hogy a tanfolyam végén teljes megelégedettséggel váljunk el a egymástól! Így nyugodt szívvel gondolunk arra, hogy mi lesz akkor, ha véleményt kérnek volt tanulóinktól.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 16
Heti: 52
Havi: 282
Össz.: 88 034

Látogatottság növelés
Oldal: Iskolaválasztás előtt
Profi Autósiskola - Debrecen, Létavértes - © 2008 - 2019 - profiautosiskola.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »